Skip to main content

KVALITET OG RÅDGIVNING I INDIVIDUELLE LØSNINGER

Højgaards siden 1966

Højgaards har eksisteret siden 1966. Den første Højgaards gyllepumpe blev produceret i 1973. Den har udvidet og udviklet sig siden. I dag er den udgangspunktet for et pålideligt produktprogram, der bygger på fagligt know-how fra virkelighedens verden.

Vi ser os selv i et samspil med vores kunder. Vores produktportefølje tager udgangspunkt i kundens, tidens og samfundets behov. Behov er individuelt og derfor består vores produkter af standarder med unikke tilvalgsmuligheder. Vi skræddersyr den rette løsning.

Vores produkter tager sit udspring i landbrugets behov, som også i dag er vores hovedkundegruppe. Ca. 50 % af vores omsætning går til eksport. Vi har forhandlere i store dele af Norden, Østeuropa, i England og Tyskland samt Kina. Vores kunder er i dag bredt repræsenteret i fødevareklyngen. Vore pumper er egnede til brancher indenfor Biogas, fødevareindustri, VVS & entreprenør.
Vi vil gerne udfordres. Har du ideen, behovet og finansieringen til en special opgave, så har vi fagligheden og nysgerrigheden.

Vi motiveres af at skabe løsninger. Er du i tvivl, har behov for viden eller dialog, så kontakt en af vores dygtige rådgivere.

Som arbejdsplads er vores værdisæt at vi er en rummelig arbejdsplads hvor alle har unik og værdifuld betydning. Sådan opfatter vi også dig der er kunde eller samarbejdspartner.

Adm. Direktør, Højgaards i finalen som årets SMV

”Imponerende indsats på ”S” i ESG med et stort engagement ift. udsatte.
1/3 af de ansatte er folk, der ellers har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Karen kigger på mennesket og de værdier, det enkelte menneske indeholder”

+45 97 89 30 12

Fabjergkirkevej 51,
DK-7620 Lemvig 

info@hojgaards.dk/