Skip to main content

Vi er stolte af at sætte en unik pumpeløsning på havet


Fiskeensilage til forarbejdning på Biogas

Takket være et samarbejde med Kynde og Toft som projektdrivere, VestEL på el installation og softwareudvikling, samt os som pumpeleverandør, sejler der nu en komplet pumpe- og styringsløsning i pendul mellem de danske havne; Hirtshals. Thyborøn og Hanstholm, og norsk farvand.

Destinationen i det norske er fiskefarme hvorfra de døde fisk laves til ensilage, suges ind på skibet for ar leveres og pumpes tilbage til containere på de danske havne til Biogas.

Kontrakten på losning af fiskeensilage ubegrænset. Det er derfor afgørende med stærke og stabile løsninger om bord.


Optimal kontrol

Med en pumpe pr. lastrum er der skabt et velordnet arbejdsmiljø på skibet med meget få tunge løft og manuelle processer. Det fuldendes af det højt automatiserede elektriske system udviklet af VestEL så der er en enkel overskuelig kontrol over pumperne og behovet for at flytte væske mellem kamre via det centrale rørsystem.
 
Overvågningen af kamrene sker således med fuld kontrol fra skibsbroen hvor niveauet i tanken kan følges.

På alle måder er pumperne designet ind i en unik løsning, monteret så de kan modstå hårdt vejr og vand, let at servicere og reservedels udskifte, godt for arbejdsmiljøet og ikke mindst til løsning af opgaven til at flytte væsken både til vands og til lands.

Vi ser frem til at følge pumpernes færd på havet og resultatet af det de bidrager med til lands.


+45 97 89 30 12

Fabjergkirkevej 51,
DK-7620 Lemvig 

info@hojgaards.dk/