KVALITET OG RÅDGIVNING I INDIVIDUELLE LØSNINGER

Højgaards siden 1966

Højgaards har eksisteret siden 1966. Den første Højgaards gyllepumpe blev produceret i 1973. Produktporteføljen er baseret herfra. Det har udvidet og udviklet sig siden. Vores firma består af vores egne produkter samt detailsalg i Special Store.

Vi opfatter os selv som en del af interaktionen med kunder og leverandører. Vores produktportefølje er baseret på kundernes behov, muligheder fra leverandører og vores mangeårige erfaringer. Behovene er individuelle, hvorfor vores produkter består af en bred vifte af muligheder.

Vores produkter er baseret på landbrugsbehov, som også er vores vigtigste salgskoncern, men mange af vores produkter er dog også meget velegnede til industrielle behov. Cirka 50% af vores omsætning går til udenlandske kunder. Vi har distributører i alle dele af de nordiske lande, Østeuropa, i England og Tyskland samt Kina.

Vi er mest stolte af vores hovedområder

Pumper, omrøring, adskillelse, have / parkering og hydraulik. Vores stolthed manifesterer sig i en række unikke valg i vores sortiment. Vores højt kvalificerede og engagerede medarbejdere foretager det unikke valg, rådgivning og specielle løsninger muligt.

+45 97 89 30 12

Fabjergkirkevej 51,
DK-7620 Lemvig 

info@hojgaards.dk