Kvalitet og rådgivning i individuelle løsninger

Højgaards siden 1966

Højgaards har eksisteret siden 1966. Den første Højgaards gyllepumpe blev produceret i 1973. Produktporteføljet tager sit udgangspunkt her. Det har udvidet og udviklet sig. Vores virksomhed består af vore egne produkter samt salg af detail i Specialbutikken. Også specialopgaver i jern runder vort værksted.

Vi opfatter os selv som en del af et samspil med kunder og leverandører. Vores produktportefølje tager udgangspunkt i de behov vore kunder har og i de muligheder leverandører og vor egen know how giver os. Behov er individuelt og derfor består vores produkter af en lang række tilvalgs muligheder. Hvis kundens løsning ikke er standard – så laver vi gerne en special løsning.

Vores produkter tager sit udspring i landbrugets behov, som også er vores hovedkundegruppe. Mange af vore produkter er dog også særdeles velegnede til behov i industri. Det kunne være hos entreprenøren, VVS, have/park, fødevarevirksomheden, biogasbranchen. Ca. 50 % af vores omsætning går til udenlandske kunder. Vi har forhandlere store dele af Norden, Østeuropa, i England og Tyskland samt Kina.

Vi er allermest stolte af vores hovedområder
Pumper, omrøring, separation, have/park og hydraulik. Vores stolthed udmønter sig i en række unikke udvalg i sortimentet. Klik ind under vore produkter. Vore højt kvalificerede og engagerede medarbejdere gør det unikke udvalg, rådgivning og special løsninger muligt.

+45 97 89 30 12

Fabjergkirkevej 51,
DK-7620 Lemvig 

info@hojgaards.dk